Vérző íny

NádorDent

Ön valószínűleg azért kereste fel honlapunk e részét, mert:

vérzik és érzékeny az ínye, vagy 
- rossz a lehelete: általában az emberek ezt a problémát nem veszik észre magukon, csak mások figyelmeztetésére fordulnak hozzánk. Jó, ha tudják a kellemetlen leheletért 90%-ban a szájüregi gyulladás felelős és csak 10%-ban az emésztőrendszer.
- elhúzódott az ínye, kilátszik a foggyökér, 
- esetleg mozgó fogakkal küzd.

Ezek megszüntetésére Önnek szájhigéniai kezelésekre van szüksége.

Miért is? Mert az előbbi problémákat a fogakon lévő lepedék, fogkő és az ezekben tenyésző baktériumok okozzák.

 

 

Száhigéniai kezelések lépései rendelőnkben:

1. Professzionáli fogkőeltávolítás: A fogköveket otthon nem, csak rendelőnkben kialakított speciális ultrahangos készülékkel lehet eltávolítani. Első lépésként ezt alkalmazzuk, majd a pácienseink által közkedvelt homokfújó használatával eltávolítjuk még a legkisebb résekben is megbújt felrakódásokat, elszíneződéseket és simára polírozzuk a fogakat. Akár fehéredhetnek is fogai! A beavatkozás fájdalommentes. Ön a kezelés után igazán felfrissülve távozik.

2. Száhigiénés program: Azért, hogy az előző kezeléssel elért eredmény hosszútávon megőrizhető legyen, pácienseink egy 3 lépcsős szájhigiénés programban vesznek rész.

Kiválasztjuk a páciensnek megfelelő eszközöket és megtanítjuk a helyes mozdulatokra, melyet otthonában is követni tud. Az eredményt lepedékfestéssel ellenőrizzük. A fogakon felrakódott fogkő, lepedék súlyosabb gyulladáshoz is vezet, ezt fogágybetegségnek hívják. 

Ínyproblémái vannak? Kérjen időpontot most!
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705