Rossz lehelet

NádorDent Ön valószínűleg azért kereste fel honlapunk e részét, mert:

• rossz a lehelete: általában az emberek ezt a problémát nem veszik észre magukon, csak mások figyelmeztetésére fordulnak hozzánk. Jó, ha tudják  a kellemetlen leheletért 90%-ban a szájüregi gyulladás felelős és csak 10 %-ban az emésztőrendszer további szakasza. Jó szájhigiénia esetén is, ha a nyelv tisztítása elmarad, kellemetlen lehelet alakul ki.
• vérzik és érzékeny az ínye, vagy
• elhúzódott az ínye, kilátszik a foggyökér,
• esetleg mozgó fogakkal küzd.

 Ezek megszüntetésére Önnek szájhigéniai kezelésekre van szüksége. Miért is?
   
Mert az előbbi problémákat a fogakon lévő lepedék, fogkő és az ezekben tenyésző baktériumok okozzák. 

 


Száhigéniai kezelések lépései rendelőnkben:
NádorDent

 

1. Professzionáli fogkőeltávolítás: A fogköveket otthon nem, csak rendelőnkben kialakított speciális ultrahangos készülékkel lehet eltávolítani.  Első lépésként ezt alkalmazzuk, majd a pácienseink által közkedvelt homokfújó használatával eltávolítjuk még a legkisebb résekben is megbújt felrakódásokat, elszíneződéseket és simára polírozzuk a fogakat.  Akár fehéredhetnek is fogai! A beavatkozás fájdalommentes. Ön a kezelés után igazán felfrissülve távozik.

2. Száhigiénés program: Azért , hogy az előző kezeléssel elért eredmény hosszútávon megőrizhető legyen, pácienseink egy 3 lépcsős szájhigiénés programban vesznek rész. A feladatra szakosodott szájhigiénikus kolléga egyéni foglalkozást tart a külön erre a célra kialakított oktató helységünkben. Kiválasztjuk a páciensnek megfelelő eszközöket és megtanítjuk a helyes mozdulatokra, melyet otthonában is követni tud. Az eredményt lepedékfestéssel ellenőrizzük.

A fogakon felrakódott fogkő, lepedék súlyosabb gyulladáshoz is vezet, ezt fogágybetegségnek hívják. Ez ma hazánkban nagyon gyakori betegség: amennyiben többet szeretne megtudni erről az alattomos elváltozásról és a hozzá kapcsolódó kezelésekről, klikkeljen ide.

Rossz lehelete van? Kérjen időpontot most:
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705