Fogászati problémák és kezelésük

A NádorDent Fogászati Központban az Ön összes fogászati problémájára fel vagyunk készülve. Ezek közül kiemeltük a leggyakoribb eseteket, hogy fel tudjon készülni arra, hogy mivel jár egy-egy fogászati probléma és annak kezelése:

Fémmentes koronák és hídak Tovább
A XXI. században pácienseink egyre magasabb esztétikai igényekkel fordulnak rendelőnkhöz. Betegeink természetes igénye az, hogy rejtve maradjanak fogpólásaik, mintha természetes fogak lennének úgy, hogy közben biztosítva legyen az egészséges rágófunkció.
Fogbeültetés Tovább
Fogbeültetés (implantálás) – nagy precizitással és fájdalommentesen nyerheti vissza egészséges mosolyát. Mi is az az implantáció, implantátum? A természetes fogak gyökeréhez hasonlóan a hiányzó fogat vagy fogakat stabilan és hosszútávon pótolja.
Félelem nélkül a fogorvosnál Tovább
Altatás és ezLase lézeres kezelések
Csiszolás nélküli hid Tovább
Miért rajonganak pácienseink ezért a fogpótlásért? Mikor alkalmazzuk?
Instant fogszabályozás Tovább
Mi az instant fogszabályozás? Amikor változtatni szeretnénk a fog formáján, méretén, színén, karakterén vagy a mosoly jellegén: réses fogazat eltüntetése, mosoly augmentáció („mosoly szélesebbé tétele-fekete alagút eltüntetése”), előnytelen állású fogak sorba állítása stb.
Fogfehérítés tudnivalók Tovább
Többféle oka lehet a fogak elszíneződésének. Egyik ilyen ok az életünk során elfogyasztott ételekből és italokból a fogba jutó pigment anyagok (pl. kávé, tea, kóla, vörösbor..stb.). A dohányzás miatt is elsötétednek a fogak.
Ínyplasztika Tovább
Ön bizonyára azért kereste fel honlapunk e pontját, mert egyes fogainál visszahúzódott az ínye vagy pont az ellenkező szituáció áll fenn: zavaróan sok az ínye (ínymosolya van).
Bölcsességfog Tovább
Szükséges-e eltávolítani a bölcsességfogakat? Milyen problémákat okozhat egy rossz állású bölcsességfog?
Szuvasodás, amalgámtömés csere Tovább
A fogszuvasodás a világ egyik legelterjedtebb betegsége, amely a fogak érzékenységét, fájdalmát, végül akár azok elvesztését is okozhatja.
Fogkő, fogágybetegség Tovább
Hogy alakul ki a fogkő és a fogágybetegség? Miért fontos a jó szájhigiéne?
Rossz lehelet Tovább
A rossz lehet gyakori probléma, amely a lakosság közel egyharmadánál tapasztalható. A kellemetlen szájszag a rossz közérzet mellett a szociális kontaktusok során is problémát okozhat.
Mozgó fogak Tovább
Fogágybetegeknél gyakran előfordul, hogy bizonyos területeken a fogak megmozdulnak, meglazulnak. Oka a nagymértékű csontpusztulás.
Vérző íny Tovább
Vérzik, érzékeny vagy elhúzódott az ínye, rossz a lehellete, esetleg mozgó fogakkal küzd? Akkor Önnek szájhigéniai kezelésekre van szüksége.
Gyökérkezelés Tovább
Mikor van szükség gyökérkezelésre? Mi a gyökérkezelés menete? Fájdalmas?
Letört fog Tovább
A fogtöréseknek és repedésnek több oka lehet, így a sérülések mértéke is más és más. Függ attól, hogy mekkora darab törött le a fogból vagy a fogbél mennyire roncsolódott, esetleg az, hogy a repedés hosszában vagy keresztben történt e.
Fogatlanság Tovább
A következő rész most azoknak a pácienseknek szól, akik elkeseredettek, mert a fogágybetegség, vagy egyéb okok miatt már sok fogat, vagy akár az összeset elveszítették.
Fogszabályozás Tovább
Csak az esztétikai megjelenés miatt fontos a fogszabályozás? Lehet felnőtteket is fogszabályozni? Melyik életkorban célszerű elkezdeni? Van lehetőség láthatatlan fogszabályozásra is?
Fognyaki kopás Tovább
Ön bizonyára azért kereste fel honlapunk e részét, mert kopott fognyakakkal rendelkezik. Ezek a területek hidegre, érintésre érzékenyek vagy esztétikailag zavaróak. Lehetséges, hogy már több fognyaki töméssel rendelkezik, melyek kitöredeznek, kiesnek vagy esztétikailag nem megfelelőek.
Fogszorítás Tovább
Ön hogyan alszik éjszaka? Álljon meg egy pillanatra és gondolja végig! Többször előfordult már, hogy fáradtan, nyúzottan ébredt, esetleg fej-nyak-hátfájása van? A legtöbb ember nem is gondolná, hogy háttérben az éjszakai fogszorítás áll, pedig a lakosság 70 %-a fogszorító. Hogyan tudjuk orvosolni?
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705