Mozgó fogak merevítése

NádorDent

Fogágybetegeknél gyakran előfordul, hogy bizonyos területeken a fogak megmozdulnak, meglazulnak. Oka a nagy mértékű csontpusztulás. Ennek tipikus helye az alsó metszőfogak területe. Amennyiben nem teszünk semmit, amellett, hogy kényelmetlenséget okoz a betegnek, ezek a fogak ki fognak hullani.

 

 

Először is a fogágybetegséget kell kezelni protokoll szerint, majd a mozgó fogakat megerősítjük egy esztétikus, egyszerűen elkészíthető sín segítségével. Központi része Ribbond fonott polietilén rost. Ezáltal a mozgás megszűnik, újra komfortosan érezhetjük magunkat és nem utolsó sorban a fogak élettartamát még jó pár évvel meghosszabíthatjuk. A Ribbond rost köré folyékony tömőanyagot ínnyektálunk.

A felhúzódott, eltűnt csúnya íny esztétikai helyreállítására is van lehetőség. Mikrosebészeti lágyszövet beültetéssel és ínyplasztikával.

A következő rész most azoknak a pácienseknek szól, akik elkeseredettek, mert a fogágybetegség miatt már sok fogat, vagy akár az összeset elveszítették.

Sz. Józsefné utána 2

Jól látható a könnyed, kívülrő észrevehetetlen megoldás. A Ribbond 
rost köré folyékony
tömőanyagot injektálunk.

Jó hír, hogy még mindig van lehetőség fix vagy kombinált fogpótlással pótolni azokat. Ezek viselése sokkal komfortossabb, mint egy teljes kivehető protézisé. Szerencsére ma már megvannak azok a technikai vívmányok, hogy újra önfeledten tudjon rágni, beszélgetni, mosolyogni. Akár kiterjedt fog- és csonthiányoknál is képesek vagyunk pótolni azokat: csontpótló és implantációs (fogbeültetés) eljárásokkal.

 

   
Mozognak a fogai? Kérjen időpontot most:
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705