Ínyplasztika

Visszahúzódó íny

Ön bizonyára azért kereste fel honlapunk e pontját, mert egyes fogainál visszahúzódott az ínye vagy pont az ellenkező szituáció áll fenn: zavaróan sok az ínye (ínymosolya van).


ÍnyplasztikaIMG_5303.JPG


Elhúzódott az ínye, kilátszik a foggyökér?

Ennek okai lehetnek:
• fogágybetegség
• helytelen fogmosás
• erős fogszorítás
• mehanikai ingerek

A felhúzódott, eltűnt íny esztétikai helyreállítására is lehetőség van rendelőnkben. Mikrosebészeti lágyszövet beültetéssel és ínyplasztikával. Ehhez mikrosebészeti eszköztárunkat és Zeiss nagyítónkat használjuk. Ez egy igazi kihívás, mivel az íny regenerálódása egyéni adottságoktól függ. Természetesen a kiváltó okot kezelni kell.

 

Ínyplasztika

 

Túl sok az íny - ínymosoly (gummy smile):
Egyszerű beavatkozással, látványosan esztétikusabbá tehetjük mosolyát a legújabb gépünkkel az ezLase lágylézerre, ami fájdalommentes.
Tekintse meg egyik páciensünk kezelését >>>
   

 

Regeneratív műtétek: A fogak körüli csont és íny pótlása.
Fogágybetegség miatt kialakult fog körüli csont- és ínyhiány kezelésére szolgáló eljárások. Rendelőnkben szakmailag felkészült csapattal, Hu - Friedy mikrosebészeti eszköztárral és Zeiss nagyítónkkal oldjuk meg ezeket a problémákat. 

Ínyműtétek, ínyplasztikák- koronahosszabító műtétek, ínyhiány pótlása- kötőszövet átültetéssel, esztétikai szempontból vékony ínyű páciens ínyét megvastagítjuk.

Szeretné már a beavatkozás előtt látni a végeredményt?
Terveztesse meg mosolyát nálunk, a legújabb digitális previzualizációs programunkkal a Smylist. A képeket ismerőseinek is megmutathatja és előre látva a végeredményt bátran fog vállalkozni a beavatkozásra. Példaként tekintse meg ínymosoly problémájával  küzdő páciensünk mosolyának megtervezését a Smylist-tal.

Smilyst RSmilyst R

Ínyproblémái vannak? Kérjen időpontot most:
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705