Fognyaki kopás

NádorDent

 

 

 

 

 

Ön bizonyára azért kereste fel honlapunk e részét, mert kopott fognyakakkal rendelkezik. Ezek a területek hidegre, érintésre érzékenyek, vagy esztétikailag zavaróak. Lehetséges, hogy már több fognyaki töméssel rendelkezik, melyek kitöredeznek, kiesnek, vagy esztétikailag nem megfelelőek.

 


Mi lehet az oka a fognyaki kopásoknak?
Mai tudásunk szerint az éjszakai fogszorítást-csikorgatást, vagy a harapási rendellenességeket teszik felelőssé ezért a jelenségért. Esetleg felmerül a túl savas ételek, italok gyakori fogyasztása, valamint a helytelen fogkefe használata is. Szájhigiéniai foglalkozásunkra jelentkezzen itt!

Mi a teendő?
Diagnosztizálni kell a kiváltó okot és annak megszüntetése után kezelhetjük a kikopásokat. 

Amennyiben a kopások csak kismértékűek, kezelhetjük a felületet különböző zománcerősítő anyagokkal (ezek az anyagok nálunk beszerezhetőek), mint például:
- Tooth Mousse és MI Paste Plus folyékony zománc anyagok
- Floropal, Ultra EZ, erős fluoridáló anyagok

Amennyiben a kopások nagyobb mértékűek, érdemes fognyaki töméssel ellátni őket, melyek színben és formában teljes mértékben illeszkednek a foghoz.

Fognyaki kopása van? Kérjen időpontot most:
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705