Fogászati csapatunkDr. Szűcs Orsolya

Fogszakorvos

Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Rezidensi éveimet Magyarország egyik legprecízebb és legjobban felszerelt rendelőjében töltöttem Dr. Volom András tutorom mellett. Volom doktor mellett lehetőségem adódott a különböző komplex esetek nagyszámú ellátására és a legmodernebb eljárások elsajátítására.

 

Szakvizsgám után Dr. Vaszilev Kaloján kollégámmal megnyitottuk saját rendelőnket Újbuda szívében. A rendelőt saját szájunk íze szerint alakítottuk ki, ezért itt igazán úgy érzem, hogy szárnyalhatok és magas színvonalon végezhetem munkámat.

Az utóbbi években egyre inkább az esztétikai fogászat felé fordult figyelmem. Sok ezzel kapcsolatos továbbképzésen, gyakorlati kurzuson gyarapítom tudásomat külföldön és itthon. Felszereltségünket és szolgáltatási palettánkat is bővítettük az esztétikai fogászat függvényében. Íme néhány példa a teljesség igénye nélkül, melyeket ma már rutinszerűen alkalmazok: számítógépes mosolykiértékelés és tervezés (smiledesign), direkt héj technika Renamel tükörfényesre polírozható és gyönyörű élethű színpalettával rendelkező héjjazó anyagok segítségével.  Tagja vagyok a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának (HAED) és az Európai Esztétikai Fogászati Társaságnak (ESCD), melyek rendezvényeit rendszeresen látogatom.

Fő csapásvonalamat az  esztétikai fogászat mellett a parodontológia képezi. Véleményem szerint a fogágybetegség megelőzése,  illetve kezelése képezi a többi fogorvosi munka alapját. A parodontológiával kapcsolatos regeneratív íny- és csontműtéteket, valamint a mikrosebészeti ínyplasztikákat rendelőnben Dr. Vaszilev Kaloján szakorvos végzi.

Belső késztetésem az, hogy hivatásomhoz kellő alázattal és szeretettel, az emberekhez türelemmel és segítő szándékkal kell fordulnom. Saját tapasztalataim alapján is tudom, milyen sokat jelent a kedvesség,a beleérző képesség egy feszült szituációban. Betegeimet mindig így kezelem, törekszem arra, hogy szorongásukat, félelmeiket oldjam.

 

 

Dr. Vaszilev Kaloján

 

Fogszakorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Rezidensi éveimet a Kútvölgyi Klinika Fogászati osztályán töltöttem, egyetemi és posztgraduális oktatók keze alatt. A Klinikán nagyszámú és bonyolult esetek ellátásában vettem részt, valamint neves szájsebészek és fogszabályozó szakorvosok mellett tevékenykedtem és gyarapítottam tudásomat. Később oktatóként diákot is kaptam.


Ezután Magyarország egyik legnevesebb rendelőjébe kerültem Dr. Volom András mellé. Volom doktor mellett lehetőségem adódott komplex esetek ellátására a magas szintű precizítás, parodontológia és esztétikai fogászat tükrében. Bepillantást nyertem egy komplex, precíz rendelő napi munkamenetébe, a kellő higiéne állandó fenntartásába.

Szakvizsgám után Dr. Szűcs Orsolya kollégámmal megnyitottuk saját rendelőnket Újbuda szívében. A rendelőt saját szájunk íze szerint alakítottuk ki, ezért itt igazán úgy érzem, hogy szárnyalhatok és magas színvonalon végezhetem munkámat.

Fő érdeklődési területem a szájsebészet, protetika (fogpótlások) és nem utolsó sorban a parodontológia (fogágybetegség kezelése, megelőzése), mely a további kezelések alapját képezi. Időt és pénzt nem kímélve külföldön és itthon is neves szájsebészek vezetésével gyarapítom tudásom, ügyelve arra, hogy sok gyakorlati kurzuson is résztvegyek. 2009 óta tagja vagyok a svájci központú Nemzetközi Implantológiai Társaságnak (ITI), melynek rendezvényeit folyamatosan látogatom. Rendelőnkbe integráltam azokat a legújabb szájsebészeti technikákat, amelyek tudományosan bizonyított alapokon nyugszanak és az eszköztárunkat is ennek megfelelően növeltem: Mikrosebészeti készlet, Piezo Master Surgery, W&H sebészi motor, Sinus Lift (arcüreg-emelő készlet), digitális panoráma- és kisröntgen.

A szájsebészet mellett a másik kedvenc területem a protetika (fogpótlások). Számtalan fajtájú fogpótlással foglalkozunk, a teljesség igénye nélkül íme néhány példa: fémmentes és arany alapú hidak-koronák, csiszolásmentes hidak, inlay-onlay, precíziós elhorgonyzású kombinált pótlások. Azért, hogy pácienseim számára megkönnyítsem a választást, pontos kezelési tervet készítek és megfelelő digitális fotósorozattal rögzítem eseteimet, melyekkel később prezentálni tudom az egyes fajtákat.

Munkám során a precizítást és a fájdalommentességet tartom a legfontosabb követendő célnak. Odafigyelést és összpontosítást követelek magamtól és kollégáimtól is, mert hiszem, hogy csak így lehet hosszútávon igazán értékes és sikeres munkát végezni. Nap mint nap tapasztalom, milyen nagy fontossággal bír a kellő mértékű fájdalomcsillapítás a fogászat bármely területén, erre nagy hangsúlyt fektetek. Törekszem betegeim bizalmát elnyerni, mert dolgozni csak így érdemes.

 

Dr. Schreiner Kinga

Fogorvos

A Semmelweis egyetemen 2010-ben diplomáztam. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a beavatkozások során teljes fájdalommentességet biztosítsak a páciensem számára. Az pácienseim teljeskörű esztétiai igényeit figyelembe véve készítek precíz és élethű fogpótlásokat. Kedvenc területeim: fogmegtartó kezelések, fogágybetegség mindenkori protokoll szerinti kezelése, ínygyulladás kezelése, mozgó fogak merevítése, esztétikai igényeknek megfelelő fogpótlások készítése, fémmentes fogpótlások készítése.

 

Dr. Csamangó Edina

Fogszabályozó szakorvos

Rezidensi éveimet a Szent Rókus Kórház Arc- és Állcsonrortopédiai osztályán töltöttem, Dr. Horváth János főorvos úr mellett. Fogszabályozási szakvizsgámat 2007-ben szereztem meg. Számos kurzuson és külföldi konferencián vettem részt. 


2007-ben az Országos Fogszabályozó Konferencián előadóként voltam jelen. A mai napig tagja vagyok a  Magyar Orthodontusok Társaságának, valamint az Orthodontusok Önképző Körének. Sikereimet annak köszönhetem, hogy a problémákat komplexen látom és ellátásukat is ennek megfelelően tervezem meg. Mindig precíz, pontos kezelési tervet készítek a szakma szabályait előtérbe helyezve. Ezért érek el hosszútávon stabil és szép eredményeket pácienseimnél.

 

 

Dr. Demeter Tamás

 

Fogorvos

A Semmelweis egyetemen diplomáztam. Az a célom hogy fájdalommentesen és nyugodt környezetben kezeljem pácienseimet a legnagyobb figyelemmel és törődéssel.  Jelenleg az egyetemen is dolgozom,  a propedeutika tanszéken kutatok és oktatok , ezért folyamatos képzés alatt állok,  amit a rendelőben a napi praxisban a legújabb eszközökkel hasznosítok. Fogászati profilom:  Mikroszkópos és hagyományos gyökérkezelés, fogfelépítések különböző típusai, fogpótlások tervezése-készítése, fémmentes fogpótlások, fogfehérítés.

  

 

Szászné Bella Krisztina

Vezető fogászati asszisztens

Rendelőnk főasszisztense. Csapatunk legmegbízhatóbb és legrégebbi tagja. Minden helyzetben megőrzi nyugalmát. A rábízott feladatot minden esetben a szabályok szigorú betartásával viszi véghez. Kedvenc területe a rendelő higiéne, infekciókontroll és sterilizálás. A szájsebészeti műtétek során nélkülözhetetlen segítsége az orvosnak.

 

 

Kertész Miklós

 

Ügyfélkapcsolati asszisztens

Turisztika és kommunikáció szakon, valamint fogtechnikusként is végeztem. Ezt a tudásomat jól tudom ötvözni a páciens  koordinációban,  igyekszem csökkenteni  pácieinseink szorongását. Szeretettel várom Önöket, bármilyen problémájuk van forduljanak hozzám bizalommal!

 

 

Ladányi Kata

 

Fogászati asszisztens

Csapatunkat erősítő ifjú tag. Precizításával és páciensek iránti türelmével jól beilleszkedik csapatunkba.

 

 

Kokály Janka

 

Dentálhigiénikus

Lendületesen és megértően  kíséri végig a páciensek útját  rendelőnkben.

 

 

 

 

Fogtechnikai labor

A fogtechnikai labor, amivel a rendelőnk együtt  dolgozik Magyarország egyik legprecízebb labor munkáját végzi. Vezetője Románszky László fogtechnikus mester, aki a labor munkáján kívül, folyamatosan frissíti saját és csapata tudását külföldi és hazai továbbképzéseken. Illetve ő maga is oktatóként előadásokat tart fogtechnikusoknak és fogorvosoknak egyaránt.

Pénzt és időt nem kímélve szerelte fel legújabb laboratóriumát olyan gépekkel és fogtechnikai anyagokkal, amely a világ bármely pontján megállná a helyét.

Igényes és kellemes környezetben várják azokat a pácienseinket, akiknél egyéni fogszín és forma meghatározás szükséges a fogtechnikai munka elkészítéséhez.
  A laboratórium egyik különlegessége az állkapocsizület rendkívűl bonyolúlt mozgáskombinációit leképező és elemző készülék (Kavo Arcus Digma II), mely segítségével lehetőség nyílik az állkapocs izületi problémáinak feltérképezésére, terápiák alkalmazására, egyéni rágópályák kialakítására a készülő fogpótlásokban. Az izületi mozgások figyelembevételével készített fogművek kényelme és használhatósága messze felülmúlja az átlagos értékek szerint készítetteket. Jobban ellenál az éjszakai fogcsikorgatásnak és esetenként megoldást jelenthet a horkolás megszüntetésére is.
Rendelőnk és a labor között kialakított kommunikáció és összehangolt munka biztosítja pácienseinknek a magas színvonalú, hosszútávon stabil fogpótlások elkészülését.

Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705