Valósághű, fémmentes koronák és hidak

NádorDent

 

 

A XXI. században pácienseink egyre magasabb esztétikai igényekkel fordulnak rendelőnkhöz. Betegeink természetes igénye az, hogy rejtve maradjanak fogpólásaik, mintha természetes fogak lennének, úgy hogy közben biztosítva legyen az egészséges rágófunkció. Ezeknek az igényeknek nem könnyű megfelelni, de a különböző technológiák fejlődésének összeérése lehetővé teszi a prémium kategóriás fémmentes koronák és hidak kivitelezését.

fémmentes váz.jpg

 

 

Előnyei:

•   ezeknek a pólásoknak a nagy ütőereje a kimagasló esztétikában rejlik, szemben a fémvázas pótlásokkal, ahol kis mértékben ugyan, de mindig érzékelhető egy szürkés áttűnés.
•   fémallergiásoknak ajánlott

Önmagukban ezek a pótlások nem működhetnek kimagaslóan, mint ahogyan fent is említettük, különböző technológiák találkozása szükséges, hogy igazán sikeresek legyünk és pácienseink elégedettek legyenek:

Íme, ha valósághű pótlást szeretnénk, be kell tartsunk bizonyos szabályokat:

•   fogak vállas csiszolása. A hagyományos (régebbi) eljárás a tangencionális csiszolás, aminek sok hátránya van a modern vállas csiszolással szemben. Rendelőnkben csak vállasan csiszolunk.
•   precíziós lenyomatvétel: hogy a fogtechnikus nagyító alatt dolgozva pontosan lássa, milyenek az egyéni szituációk az adott esetben
•    gyulladásmentes íny és fogágy 
•    esetenként ínyplasztikai beavatkozások mikrosebészeti eszközökkel
•    pontos fogtechnikai munka: a legprecízebb mikrométer pontosságú széli záródást a legújabb CAD/CAM rendszerek használatával érjük el. A páciensről vett minta beszkennelése után egy fogszínnek megfelelő, zirkonium tömbből számítógép-vezérelt robotok kifaragják a pótlás fémmentes vázát, emberi kéz érintése nélkül. Ezután a fogtechnikus mester az egyéni fogszínnek megfelelően festi meg és alakítja ki a pótlást. A váz elkészítésének többféle technológiát fejlesztettek ki, de mindegyik a fenti alapokon nyugszik pl.:

- PROCERA európai (svédországi) frézközpontban készítik a vázat, amit gyorspostával küldenek el.
- Cercon, ZirkonZahn magyar frézközpontokban készül a váz.

Legújabb fémmentes koronák, hidak : E-max egyenesen Lichtensteinből. Teljesen élethű, észrevehetetlen, nagyon szép színek.

Valósághű fogpótlást szeretne? Kérjen időpontot most:
Nádor Dent Kft.Telefon: +36 20 77 88 011 +36 1 707-0705Cím: 1117 Budapest Szerémi út 7/A. I. em. 101.Szombat délelőtti ügyelet:9.00-13.00Tel: +36 1 707-0705